Salg af virksomhed – Din fortrolige partner i salgsprocessen. 

 

Vores rådgivning om salg af virksomhed dækker hele salgsprocessen. Du får erfaren, specialiseret og komplet rådgivning om salg af virksomhed. Vi hjælper dig, fra de første overvejelser, og til det endelige exit.

 

Vi er specialiserede rådgivere og virksomhedsmægler.

Salg af virksomhed, virksomhedssalg og ejerskifte
Salg af virksomhed rådgivning ekspert konsulent virksomhedsmægler

Tryghed, Vækst og Værdi – Rådgivende virksomhedsmægler

 

Målrettet, faglig og professionel rådgivning i hele salgsprocessen.


Vi ved, at det kan være en svær beslutning at sælge virksomheden.

Salgsprocessen kan indebære mange risici og kræver tid, viden og erfaring for at få det bedste resultat.

Hvor skal man starte og hvordan kommer man i gang med at sælge virksomheden?

Ønsker du tryghed igennem salgsprocessen, et værdifuldt resultat og mulighed for indflydelse på virksomhedens salgspris og virksomhedens fremtid?

Det er netop det, vi hjælper dig med.

Kontakt os i dag.

Salg af virksomhed Business Broker Martin Soevsoe
Rådgivende virksomhedsmægler Martin Søvsø

Få en uforpligtende samtale og et gratis indledende møde.

Ring på: +45 53628949

eller send os en E-mail i dag.

Vi er klar til at hjælpe dig med at sælge din virksomhed.

StraBI Consult har adgang til faciliteter i Jylland, på Fyn og i København.

Vi hjælper derfor i hele Danmark

Få rådgivning om salg af virksomhed

Vi hjælper dig trygt igennem hele salgsprocessen som din virksomhedsmægler, rådgiver, betroede partner!

Vi hjælper dig, som totalrådgiver, hovedrådgiver eller rådgive om enkelte elementer i salgsprocessen.

Læs om vores ydelser her:

Rådgivere og kunde giver hånd
Ejerskifte – salg og generationsskifte. Vi skaber Tryghed, vækst og værdi i ejerskifte af virksomheder.

Læs mere om ejerskifte her:

salgsmodning af virksomhed
Salgsmodning målrettet din virksomhed. Salgsmodning af virksomhed er ikke en standard, skab værdi med en målrettet salgsmodning.

Læs mere om salgsmodning af virksomhed her

Salg af virksomhed Værdiansættelse
Værdiansættelse er ikke et tilfældig tal. Vi giver dig en målrettet plan for optimering

 

Læs mere om værdiansættelse her

Billede af vores Business Broker og CEO Martin Søvsø

Komplet rådgivning om salg af virksomhed.

Her er nogle af de opgaver vi løser ved salg af virksomhed:

 

✓ Vurdering af virksomhedens salgbarhed

✓ Værdiansættelse af virksomhed

✓ Rådgivning om strategisk salgsmodning

✓ Rådgivning om generel salgsmodning

✓ Rådgivning om investeringer og deres betydning for værdien af virksomheden

✓ Vendor Due Diligence (VDD), eller intern due diligence

✓ Rådgivning om ejerskifte modeller

✓ Udarbejdelse af salgsprospekt og virksomhedspræsentation

✓ Identificering af og potentielle købere

✓ Anonymiseret indledende kontakt til potentielle købere

✓ Udarbejde og forhandle nødvendige dokumenter mellem køber og sælger

✓ Detailpræsentation af virksomheden for interesserede købere og investorer

✓ Forhandling af pris og konditioner for salget

✓ Varetage selve virksomhedsoverdragelsen

✓ Håndtering af salgsprocessen

Sådan hjælper vi med salg af din virksomhed.

Vi er uafhængig og samtidig faglig specialiserede.

Vi er stolte af at være helt uafhængige. Det betyder, at vi kan arbejde for den bedste løsning til dig og din virksomhed. Det er vores fokus, at tjener dine interesser. Vi har specialiseret os i transaktioner og den udvikling der følger med.

Vi ved, at der ikke er to virksomheder der er ens. Derfor er der heller ikke to forløb, der er ens. Hos os får du rådgivning om virksomhedssalg, tilpasset til netop din situation.

Aktivt opsøgende kontakt til købersegment

Hos StraBI Consult er vi specialister i at etablere den ideelle forbindelse mellem sælgere og potentielle købere eller investorer. Vores erfaring danner grundlaget for den mest værdifulde og fortrolige kommunikationsstrategi, hvilket er den mest effektive metode til at nå potentielle købere uden at udsætte dig for risikoen for skadelig konkurrence.

 

Vi har en dedikeret og professionel kommunikation til potentielle købere og søger proaktivt efter de mest relevante og attraktive købersegmenter for netop din virksomhed.

Ofte har aktive købere deres egne M&A rådgivere. Da vi er kender branchen for køb og salg af virksomheder, håndterer vi dialogen med potentielle købere og investorer, både på lokalt, nationalt og internationalt plan.

Vi er aktivt opsøgende efter de mest interessante købere eller investorer til netop din virksomhed.  De er ofte ikke på udkig efter nye opkøb, og i disse tilfælde tager vi initiativ til direkte kontakt. Det er dog vigtigt at understrege, at vi er din rådgiver, og i overensstemmelse med de etiske regler i branchen, kan vi ikke håndtere opgaver med interessekonflikt. Det ville være skadeligt for din virksomhed!

Fortrolighed og etik.

 

Fortrolighed er en selvfølge.

Alle fortjener retfærdig behandling, især når det kommer til virksomhedssalg og rådgivning i Danmark.

salg af virksomhed dansk industri ejerskifte

Vi mener, at etik ikke er en definition, eller standard, man selv finder på.

Derfor tager vi et ekstra skridt for at sikre din tryghed.

Som medlem af DI Managementrådgiverne, et branchefællesskab for managementrådgivere i Dansk Industri, følger vi strenge etiske retningslinjer. Dette sikrer, at vores kunder altid modtager fortrolig, kompetent og loyal rådgivning uden interessekonflikter.

Når du vælger os som din partner til rådgivning om salg af virksomhed og virksomhedsmægler, kan du være sikker på, at vi ikke har konkurrerende interesser.

 

For mere information om vores etiske kodeks og erhvervsetiske nævn, besøg venligst DI’s hjemmeside.

Du kan læse mere om vores etiske kodeks og erhvervsetiske nævn på DI’s hjemmeside.

 

Specialister i rådgivning om ejerskifte.

Forsvarlig rådgivning er vores grundsten. Vi er altid seriøse, faglige og professionelle, så du kan have fuld tillid til vores tjenester.

Vores rådgivning har fundament i en stærk kombination af omfattende erfaring, stor viden og forskning. Med viden om mere end 20 års succesfulde ejerskifte af virksomheder, har vi opbygget en solid viden, der er afgørende for din succes. Vores viden er baseret på forskning og studier. Du får derfor en erfaring der kan målrettes netop konteksten i din virksomhed.

Søger du tryghed i salgsprocessen, er det netop det, vi hjælper med.

StraBI Consult yder specialiseret rådgivning om salg af virksomheder og fungerer som din fortrolige samarbejdspartner, mægler og rådgiver, gennem hele salgsprocessen.

Vores rådgivning om er ikke bare et konsulentforløb, men et tæt samarbejde og partnerskab, hvor vi varetager dine interesser, når du skal sælge din virksomhed.

 

Helhedsorienteret rådgivning i hele forløbet.

Hos os er det ikke kun jura, økonomi eller skat, der er i fokus, når vi rådgiver virksomhedsejere. Vi ser på hele virksomheden – både de interne og eksterne værdikæder, organisationen, markedsmæssige forretningsaspekter, processer, arbejdsmetoder, lederskab, kunde- og leverandør relationer og alle andre områder af virksomhedsdrift. Det er vigtigt at vi har indsigt i såvel forretningsgange som kultur og hvilken form for lederskab virksomheden drives med.

 

Hvorfor er vi så grundige?

Fordi, det er nøglen til succesfuld ejerskifte og virksomhedsoverdragelse, og vores grundighed er afgørende for succes i såvel den strategiske udvikling frem mod ejerskifte, i salgsmodning, værdimaksimering og reduktion af risici. Det giver køberen de optimale vilkår for at få succes af sin investering.

Vi forstår, at din virksomhed er unik. Derfor tilpasser vi vores tilgang og strategi til netop det din virksomhed har brug for. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå din virksomhed, dens styrker og svagheder, og hvordan vi bedst kan positionere den for salg. Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af din virksomhed, og at overgangen til nye ejere er så gnidningsfri som muligt.

 

Skræddersyet rådgivning gennem hele forløbet.

Vores ydelser er designet til at hjælpe dig gennem de forskellige faser af salgsprocessen. Vi er med fra det indledende forarbejde, hvor du overvejer dine mål med salget, til værdiansættelse, analysen af potentielle købere, salgsmodningen for at gøre virksomheden mere attraktiv og virksomhedsoverdragelse.

 

Husk, at virksomhedssalg er en kompleks proces, og det er derfor en god idé at søge professionel rådgivning til salgsprocessen. Vi er her for at hjælpe dig gennem hvert trin på vejen, og tilpasser altid forløbet til den enkelte virksomhed, uanset om vi skal hjælpe med enkelte dele, som hovedrådgiver eller totalrådgiver.

 

Vores målrettede og faglige rådgivning om salg af virksomhed er designet til at guide dig ved virksomhedssalg og gennem hele processen.

 

Tryghed, vækst og værdi ved virksomhedssalg.

Som Virksomhedsmægler varetager vi dine interesser.

Vores mål er at sikre, at du opnår størst mulig tryghed og værdi ved salg af din virksomhed. Det betyder at vi båder arbejder for at opfylde dine ønsker for fremtiden og for at opnå en salgspris, der passer med disse ønsker.

 

Vi at sikre, at overdragelsen af din virksomhed forløber så gnidningsfrit som muligt. Vi udarbejder og forhandler alle nødvendige dokumenter, herunder fortrolighedsaftaler (NDA), intentionserklæringer og overdragelsesaftaler, med alle relevante forbehold for både køber og sælger.

 

Vi er med dig fra start til slut i overdragelsesprocessen af din virksomhed, så du kan være sikker på, at du er i gode hænder.

 

Det kan være en stor og svær beslutning at sælge sin virksomhed, og det indebærer mange risici. Det kræver tid, viden og erfaring for at opnå det bedste resultat. Det kan være udfordrende at vide, hvor man skal starte, og hvordan man kommer i gang med at sælge virksomheden, og ikke mindst hvordan dit exit skal forløbe.

 

 

Vil du vide mere, så kan du læser mere her:

De rigtige råd sparer dig for mange penge på sigt,” siger Michael Kvist i den den fjerde rapport om ejerledelse i Danmark – det gode ejerskifte.

Center for ejerledede virksomheder hos CBS har meget nyttig viden om ejerledede virksomheder. Du finder en god oversigt i dette link her

+ 1.000 virksomheder skifter hænder årligt DI anbefaler virksomheder at gå i gang i god tid.

 

Læs også vores FAQ – ofte stillede spørgsmål – her

Business Broker Martin SoevsoeFå en uforpligtigende samtale og et gratis første møde.

Ring på 53 62 89 49

Eller skriv til os her

Hvis du ønsker det, så kommer vi til dig, ellers råder vi over mødefaciliteter i Jylland, på Fyn og i København.

Vi kan derfor servicere dig regionalt.

 

StraBI Consult

Vi rådgiver dig gennem alle faser af processen

Som din fortrolige partner og erfarne virksomhedsmægler, er vores faglige speciale din garanti for den bedste rådgivning.

Få en rådgivende virksomhedsmægler, der hjælper dig hele vejen, når du skal sælge din virksomhed.

Salg af virksomhed skat
Læs om moms og skat ved salg af virksomhed
Hvordan gør man virksomheden klar til salg, når virksomheden skal sælges
Værdien af salgsmodning
salg af virksomhed værdiansættelse multipel
Undgå faldgruber ved værdiansættelse med multipeler

Find en løsning der passer dine behov og ambitioner