fbpx

Lille Torv 1a, 1.

7700 Thisted

+45 53628949

Telefon

8-20

Alle dage

Om StraBI Consult

StraBI Consult ApS | Rådgiver for SMV Ejerledede og familieejede virksomheder - Forretningsudvikling | Salgsmodning | Ejerskifte

StraBI Consult yder ledelsesrådgivning, specialiseret rådgivning til ejerledede og familieejede virksomheder, i segmentet af SMV’er. StraBI Consult er stiftet på baggrund af flere års freelance ledelsesrådgivning og projektbaseret service, til ejerledede og familieejede små og mellemstore virksomheder.

 

Vores mål

Vi sikrer virksomheder en langsigtet international konkurrencedygtig udvikling, og fortsat tilstedeværelse i det Midt- og Nordjyske.

 

Hvorfor StraBI Consult?

En lang række successer, i danske og internationale sammenhænge har lagt fundamentet for de ydelser vi leverer, inden for strategi, forretningsudvikling, optimering, salgsmodning og ejerskifte.

Vores speciale er strategisk salgsmodning, værditilvækst og salg af virksomheder. Vores rådgivning er baseret på forskning og erfaring. Vores ydelser er skabt på fundamentet af international forskning og danske studier om værdiacceleration af virksomheder. Den unikke forskningbaserede viden, er grundlaget for de elementer, der danner rammen om de afgørende ledelsesmæssige og finansielle discipliner, for at udvikle virksomheder som en investering, gennem aktivt ejerskab.

 

rådgivning specialiseret i ejerleder-& familieejede virksomheder!
Administrerende direktør

Administrerende direktør

Specialist i strategi, forretningsudvikling og transaktion af ejerledede og familieejede SMV'er

Martin har skabt forretningsudvikling i veletablerede virksomheder gennem en stærk strategisk, taktisk og operationel erfaring. Han har gennemført strategiimplementering fra direktionsniveau til fabriksgulvet, med særlig fokus på bæredygtig udvikling.

Martin har flere gange bevist sin styrke i forbindelse med at skabe resultater i virksomheder, der har ønsket at styrke deres værdi gennem udviklingen mod nye muligheder.

Martin har mange års erfaring fra ledende stillinger med direkte reference til topledelsen. Med flere års erfaring som maskinteknisk officer i handelsflåden, har han stor indsigt i proces og teknologi, i fremstillingsvirksomheder og den maritime industri.

Martin har suppleret sin viden med en Executive MBA fra Aalborg Universitet.

 

Læs mere om Martin her

Administrerende direktør

Find en løsning der passer dine behov og ambitioner