Kontakt os

Lille torv 1a, 1. 7700 Thisted

Phone: +45 53628949
Email: info@strabiconsult.com
Ledelsessystemer; Digitalisering; Effektiv QEHS

Digitalisering af ledelsessystemer, dokumentstyring og administrative processer.

Vi leverer Software, til styring af ledelsessystemer og dokumentationskrav. Sherlock Web anvendes i dag af mere end 500 kunder i 25 lande.

Vi hjælper med at automatiser jeres manuelle administration.

Tusindvis af virksomheder, arbejder med dokumentstyring og Ledelsessystemer. Anvendt taktisk kan det styrke forretningsudviklingen. Optimer arbejdet med styring, dokumentation og rapporteringerne, af jeres ledelsessystemer, kundespecifikationer, og reklamationer. Opnå ressourceoptimering til at opfylde kravene i disse systemer, ved at anvende et skræddersyet it-system.

 

Vi leverer software til styring af dokumentation, QEHS og ledelsessystemer.

Hvis I stadig har mapper med dokumentationen stående på hylderne, er der stor gevinst at hente i digitaliseringen. Hvis I anvender stisystemer, Word og Excel, vil I også kunne få stor glæde af en digitalisering.

Vi samarbejder med European House of Quality, om levering af software og specialkonsulenter.

 

Vi kan derfor tilbyde et stærkt team inden for ledelsesrådgivning og

 

– hjælper jer frem til certificering eller akkreditering, f.eks. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 13485, EN 1090-1, EN 9100, ISO 17025 m.v.

 

-Afholde auditkurser, intern audit hos jer, og vi tilbyder at udføre audits hos jeres leverandører i ind- og udland.

 

ledelsesrådgiver & Broker for SMV

StraBI Consult – mere end 15 års erfaring!

Det er vores erfaring, at en høj grad af digitalisering og anvendelse af IT, der aktivt anvendes i ledelsesmæssige beslutninger, medfører en markant bedre udnyttelse og værdiskabelse af ledelsessystemer, der bidrager positivt til vækst og forretningsudvikling.

 

Ressourceoptimering

Digitalisering af dokumentstyring og ledelsessystemer, med software der anvendes af mere end 500 virksomheder i Danmark og Europa. Reducer QEHS administrationsomkostninger.

IT som ledelsesstøtte

Med digitaliseringen af Dokumentstyring og Ledelsessystemer, kan I få statistikker og overblik, der støtter beslutningsgrundlaget for ledelsen og giver visuelt overblik.

 

Kundekrav og markedsudvikling

Kundekrav bliver i stigende grad auditeret, og det stiller store forventninger til jer som leverandør. Med vores løsning, kan I let dokumentere jeres efterlevelse af kundekrav, oprette handlingsplaner, og digitale kunde- og leverandørreklamationer.

 

Fordele ved samarbejde med StraBI Consult

Vi leverer et unikt set up af Digitalisering af ledelsessystemer og QEHS, hvor der er fokus på forretningsudvikling og vækst.

Anvend ledelsessystemer til at sikre optimalt udbytte, bedre salgbarhed, hurtigere transaktion og højere salgspris af din virksomhed.

 

Digitaliseringen af dokumenterede processer, kundeforhold, medarbejder forhold (HR), og løbende forbedringer, kan give højere salgspris og en hurtigere transaktion, ved salg af virksomhed.

 

Er målet omkostningsreduktion og øget bundlinje, eller kapitalfremskaffelse, vil en digitalisering og højere grad af IT-anvendelse i beslutningsprocesser også have en positiv effekt.

 

Ved et Samarbejde med StraBI Consult, får I Management Consulting og digitalisering af ledelsessystemer, samme sted. Derfor får I forretningsudvikling og QEHS der udvikler sig i samme retning.

Læs denne rapport fra CBS

 

Start din digitalisering her

Udfyld formularen og vi ringer dig op


    Find en løsning der passer dine behov og ambitioner