fbpx

Lille Torv 1a, 1.

7700 Thisted

+45 53628949

Telefon

8-20

Alle dage
EjerSparring Ejer Sparring

Ejer Sparring | For Ejerledere og familieejede virksomheder

Hvad er EjerSparring?

 

EjerSparring er et trygt alternativ til en bestyrelse, eller støtte til en intern bestyrelse.

Med EjerSparring får du en betroet partner du kan sparre med om retning, strategi, selskabsledelse, ret- og pligter.

 

Som ejer af en virksomhed står man ofte i dilemmaer om regler, administration og forretningsmæssige beslutninger. EjerSparring er derfor din betroede partner.

 

EjerSparring er en 360graders sparringspartner, der er din betroede partner i strategiske overvejelser, krisehåndtering, værdikæde, marketing, kommunikation, finansielle og økonomiske forhold, værdiforøgelse af virksomheden… Ja hele vejen rundt, i alle aspekter som en ejer og ejerleder skal forholde sig til og træffe beslutninger omkring.

I EjerSparring får du adgang til en specialiseret rådgiver.

 

Ledelse handler ikke kun om processer og mennesker, selv om det naturligt er det vigtigste, derfor er EjerSparring mere end blot leder sparring.

 

Virksomhedsledelse og selskabsledelse handler også om at leve op til lovgivningen som direktør. Er I et aktieselskab skal bestyrelsen også lever op til lovgivningen og opfylde alle kriterier. EjerSparring er derfor en god støtte til, at du kan få hurtig og personlig vejledning, til din hverdag, som ejer.

 

Hvem er det relevant for?

 

EjerSparring er for ejerledere og familieejede virksomheder, der enten ikke ønsker en bestyrelse, eller ikke er klar til en professionalisering eller specialisering af bestyrelsen.

 

EjerSparring kan også være et bidrag på din rejse, fra at stå alene, til at etablere din første bestyrelse.

 

EjerSparring kan hjælpe dig, der nogle gange føler, at det er ensomt at skulle træffe beslutninger.

 

Uanset om du netop har overtaget virksomheden, er i gang med optimeringer, har stor fremgang, bliver presset på indtjeningen, forbereder et ejerskifte eller en fusion, så er er vi klar til at give EjerSparring til dig.

 

StraBI Consult har vi leveret EjerSparring til virksomheder i alle udviklingsstadier.

Ansvarlighed.

Ansvarlighed.

Ansvarlighed og tryghed for dig.

Ansvarlighed er ikke kun snak. Som rådgiver er vi underlagt et rådgiveransvar, derfor får du samme ansvarlighed som en bestyrelse, dog uden at vi fører kontrol med din virksomhed, som en bestyrelse er forpligtiget til at gøre.

Dine kunder, leverandører, kreditorer og medarbejder får altså ikke samme sikkerhed, som hvis du etablerer en bestyrelse, eller udvikler en specialiseret-professionel bestyrelse.

Hvis det er dit behov, så læs mere her.

Med EjerSparring, giver vi dig det bedste alternativ til en bestyrelse!

StraBI Consult medlem af brancheorganisationen for ledelsesrådgivere og således underlagt strenge etiske forpligtigelser. Det er handler om, at vi kan give dig tryghed, og sikrer, at vi lever op til den konkrete opgave. Læs mere er.

StraBI Consult er også registreret til bekæmpelse af hvidvask. Det et betyder, at vi kan løfte stører opgaver for dig, og samtidig er det din garanti for, at vi ikke kompromittere vores samarbejdspartnere.

Med rådgiveransvar, etiske forpligtigelser og registreret til hvidvaskbekæmpelse, får du, med EjerSparring hos StraBI Consult, en tryk, kompetent og stærk partner, til Sparring om ejerskabet af din virksomhed.

Ansvarlighed.

Find en løsning der passer dine behov og ambitioner